10 Eylül 2013 Salı

İtiraf ediyorum...

Ben bir telefon bağımlısıyım.20 gün önce telefonum arızalandı ve dün de artık yapılamayacağı cevabı geldi.Telefonsuzum diyorum herkese ama aslında telefonum yok dediğim kısım akıllı bir telefonum yok şuan da.Facebook,Twitter,instagram ve telefonla fotoğraf çekme bağımlısı olmuşum resmen şuan ellerim titriyor bir boşluk,bir boşluk:)
Bu aralar deli gibi kendime telefon seçme ve eşime aldırma çabalarındayım sanırım artık bir modelde karar kıldım ve eşim telefonu alsın diye almak istediğim modele uygun kapaklar aldım:)
Telefon detoksu oldu benim için.Zor oldu ama telefonsuz da yaşanabileceğini öğretti bana umarım bir an önce telefonuma kavuşurum.
Sevgiyle kalın...

12 yorum:

  1. Hepimiz bağımlıyız maalesef :( Artık telefonlar birer uzvumuz haline geldi onlarsız yapamıyoruz. Tüketim ve sosyal medya toplumu haline geldik ne yazık ki...

    YanıtlaSil
  2. Çok cici bir paylaşım.. İnanır mısınız ben yıllardır telefon kullanmıyorum öyle rahatım ki.. Fakat ne olduysa son 20 günde oldu. Şu instagram olayını öğrendim hiç elime telefon almayan ben telefon ile yatıp kalkar oldum..:))
    Nasıl hayatımıza girdiler değil mi..:))

    YanıtlaSil
  3. BENDE DE VARDI O DERTEN ALDIM RAHATIM ŞU AN.

    YanıtlaSil
  4. aah bende aynı durumdayım hayatımızın bir parçası olmuş sanki akıllı telefonlar, ama bir süre kullanmayınca insan kendisini o kadar özgür hissediyor ki :')

    YanıtlaSil
  5. merhaba canım blogumda bi çekiliş var bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Günümüz gençleri bikbik demeyeceğim zaten günümüz şartları teknolojiyi bize getiriyor ama cidden telefonsuz yasamayı öğrenmek önemli bir sey. Bir de evlisiniz. şahsen ben 17 yasında bir hatun olarak sevgilim olmasa o telefon bir bokuma yaramaz diye düşünüyordum demek ki yarıyormus. asosyal de sayılmam ama telefon olayı cok sorun yahu!

    YanıtlaSil
  7. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim o zamaan :)
    Hangi modelde karar kıldınız acaba ? :)

    YanıtlaSil
  8. HAyırlı olsun canım.
    Telefon yanımdayken çok sorun değil çoğu zaman elime bile almıyorum ama dışarı çıkınca sırf müzik dinlemek adına kendisini yanımdan ayırmıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Ne olacak böyle halimiz :) Benimki de 10 gündür yoktu bi özlemişim bi özlemişim :))

    YanıtlaSil
  10. 3-4 yıl önce telefon kullanmayı bıraktım. Şimdi o kadar rahatım ki anlatamam
    Yeni tanıştığım insanlar şaşırabiliyorlar telefon kullanmadığıma.

    YanıtlaSil
  11. hahahah aynısını iki hafta önce ben yaşadım. akıllısını bırak akılsızı bile yoktu elimde :)
    kocam sağolsun dayanamadı aldı :D

    YanıtlaSil
  12. malesef bagılmılıyzzz ve bu cok kotu aslında ne kadar guzel tel . sız hayat :) tatılerde kuzuyla ılgılenmek ıcın bırakınca anlıyoruz..sevgıler canım

    YanıtlaSil