3 Eylül 2013 Salı

Ben zayıflarken...

Günaydın...
Yaz ayını geri de bırakarak bloğum içinde yeni sezonu açmış bulunuyorum.
 
Akupunktur ve diyete tam gaz devam,çok mutluyum.Bu sefer kendimi her zamankinden daha güçlü ve hırslı hissediyorum.
Çünkü bu konuda duyduğum ''ağır''sözler kalbimi kırarken beni de ister istemez bir intikam alma yoluna itti:)
Bazen karşımızdakine kusurlarıyla ilgili bişey söylerken onu gaza getirebileceğimizi,teşvik edeceğimizi düşünürüz oysa ki bu karşımızda ki insanın kalbini kırmaktan,gururunu incitmekten başka hiçbirşeye yaramaz.En azından bu benim için böyle...
Kırıldım yani sevgili blog arkadaşlarım kalbim gerçekten birilerine çok kırıldı!İnsanları olduğu gibi kabul etmeyen,aynanın karşısına geçip de kendine hiç bakmayan birilerine kırıldım!
Biliyorum ki önümde uzun bir yol var...Şimdi vakit çalışma-çabalama-sabretme vakti.
Kolay gelsin diyelim bana ve benim gibi kilo vermeye çalışan herkese...

Sevgiyle kalın...


22 yorum:

  1. Aaa bilmeyerek bir hatamız oldu ise çok üzülürüm inanın.. Vallahi eğer ben böyle birşey yapmış isem çok çok özür diliyorum gerçekten..
    Ben de kiloluyum.. Kendi kendim ile dalga geçmeyi severim ama. Benim kızım da kilolu.. Şu an diyet yapıyor ama ben ne diyet ne birşey ama kiloluysak ne yapalım elimizden geleni yaparız olmazsa da olmaz..
    Ben kendimle ilgili değil ama kızımla ilgili kilo dalga geçme olayı olursa deliririm aklım çıkar..
    Hay Allah can sıkmayın ne olur ya.. Siz en azından gayretlisiniz ben de o da yok yiyip içip oturuyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç olur mu öyle şey sizin pozitif enerjiniz bana da enerji veriyor bunları yapanlar tamamen yakın akraba çevrem ben de bu güne kadar kilolarımdan dolayı şikayetçi olmadım en azından sağlıklıyım çok şükür ama artık değişsin veriyim biran önce diyorum siz o kadar da kilolu değilsiniz hatta çok güzel fiziğiniz...

      Sil
  2. Canım benim bu yolda bende varım. HAtta zayıflama ile ilgili bir bölüm bile açtım . Hoş daha bir şey yazmadım ama ilk yazı yazılmayı bekliyor...
    İnsanlar çok kırıcı olabiliyor ama bazen de gerekli . Bizi o derin uykudan uyuandırmak adına.
    Zayıflamak kendimiz için yapmamız gereken bir şey başkaları iç.in değil...
    Her zaman yanındayım canım. Birbirimize destek çıkalım sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi bakalım canım birbirimize destek olalım sen neler yapıyorsun mutlaka yaz da birbirimize faydamız olsun birlikte başaralım:)

      Sil
    2. O zaman ben de katılıyorum. Hem Gülaycığımın hem de sizin yaptıklarınızı kendim de uygulamaya çalışacağım.. Bugün başlayamam ama bu hafta içinde sizden de öğrenerek bakalım ben de uygulayayaım..
      Ama yine diyorum sağlıklı olalım bize yeter.. Allah sağlık huzur versin başka birşey dilemiyorum..:))
      Çok çok selam ve sevgiler..:))

      Sil
    3. hadi bakalım hepimize kolay gelsin o zaman:)

      Sil
  3. Bugün bende bu durum benzer bir yazı yazdım. Size ne insanların ne yaptığından ya da nasıl olduğundan. Bence kilo sağlık problemi yaratmıyorsa,olabilecek bir şey. annemi 60 kilo olarak görmek istemiyorum ama 90 kilo haliyle sağlıklsız. Bence birini sevdiğimiz için uyarıyorsak bu duruma çok dikkat etmeliyiz. Kaldı ki siz kilolarınızla da çok güzel görünüyorsunuz. Sadece daha sağlıklı olmak için zayıflayın bence. İnanın 52 kiloyum ama sizi kadar zevkli giyinemiyorum:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okudum yazını ne güzel de yazmışsın çok haklısın en önemlisi sağlık çok teşekkür ederim güzel düşüncen için:)

      Sil
  4. Çıktığın bu yolda büyük bir başarı göstericeğine inanıyorum.Buarada inanılmaz zarif ve şık gözüküyorsun canım benim :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim güzel bakan güzel görür:)

      Sil
  5. Bu yolda gayret edenlerin hepsine başarılar diliyorum. Ayrıca sana o laf edenler sende başka kusur bulamadıklarından fiziksel özelliğine bakıyorlar. Kendilerinde de heralde bir tek işe yarayan fiziksel özellikleri. Ha bir de fiziksel özelliği güzel olmayanlar da konuşuyorlar ya ! Saçma sapan şeyler. Canım sen canını hiiiç sıkma. Bu yola girdiysen gerisi boş. Gerçi daha konuşan olursa seni daha da hırslandırmış olurlar. Oooh! Ayrıca fiziksel özellik bir yana, senin yüzün güzel. Seni tanımasam da için güzel ben inanıyorum :) Ben çok gördüm, kendisi 90-60-90 ama hiç bir işe yaramıyor... Boşver sen bu gereksiz insanları ve yoluna devam et :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın vallahi tam da öyle herkes önce kendine bakmalı ama nerde:))

      Sil
  6. Merhaba,
    Blogunuzu yeni kesfettim ve takibe aldım. İnsanların ne söylediklerinin önemi yoktur önemli olan sizin ne hissetiğinizdir. Kırılmayın, üzülmeyin.....
    Bana da beklerim, sevgilerle...

    YanıtlaSil
  7. Kırılmış olsanız da bu sizin için itici bir güç olmuş. Bazen insan sevdiğinin güzellikle söylediğini yapmaktansa birilerine inat bir şeyler yapmayı daha iyi beceriyor.

    YanıtlaSil
  8. harika görünüyosunuz:)

    http://beautybysyln.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Siz isteyin yeter ki..kim ne derse desin moralinizi bozmayın...
    Sevgiler
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim kararlıyım bu sefer bakalım:)

      Sil
  10. "Dost acı söyleyen değil, acıyı tatlı söyleyebilendir." Başkalarının olumsuzluklarına kulak asmadan amaçlarına olumlu ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam et. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ne kadar da doğru bir söz:)

      Sil
  11. Ne zamandan beri insanların kusurlarını yüzüne vurmak veya açıklarından yakalamak insanlığa sığıyor? Siz öyle düşünenleri takmayın bile, her şey elinizde, siz istedikten sonra kendinizi iyi hissettirecek kiloya gelirsiniz. Bu konuda örnek aldığım güzel bir blog sahibesi var, koyukırmızım isimli. Gayette istikrarlı gidiyor, biraz çaba biraz istek yeterli. Ee sizde her ikisi de var, neden olmasın?

    YanıtlaSil
  12. Hiç takma öyle insanları banada öyle söylerler hatta bende her zaman devamını getiremediğim için bazen hıhı deyip geçerler ama önemli olan senin inanman istemen.Hiç kimseye birşey ispatlamak zorunda değiliz ama dimi ?
    Sevgiler

    YanıtlaSil