24 Temmuz 2013 Çarşamba

Evimizin yeni üyesi

Günaydın;
iş hayatından ev hanımlığına terfi etmeme sayılı günler kala sevgili kocacım evde boş oturmamı istememiş olacak ki pazartesi günü eve gittiğimde bu manzarayla karşılaştım...


Yiyip içip gezmek güzel de bunlarda hayatın gerçekleri:)
Evde bir yardımcım olmadığı için! iş başa düştü ben de oturdum ve bu konuda bolca araştırma yaptım...


Şimdi listem hazır,kısmetse önümüzdeki salı pazara gidip bayrama kadar büyük bir bölümünü tamamlamak istiyorum.
Tabi bunlar işin derin dondurucu kısmı bir de daha kurutulacak biberler,konserve olacak domatesler,kesilecek makarnalar var...
İşim çok yani:) 

Bu konudaki tecrübelerinizden bolca yararlanmak isterim,fikirlere açığım duyurulur:)

***Bu arada dişlerimi yaptırdığımdan daha önce bahsetmiştim dün üst dişlerim kesildi ve yerine geçici dişler takıldı(konuşmamı duymanız lazım tam bir komedi),bugün de aynı işlem alt dişlere uygulanacak.Diş yaptırmak gerçekten çok zormuş,Allah herkesin kendi dişlerine sağlık versin.Umarım bugünü de kolay atlatabilirim.

Sevgiyle kalın...






18 yorum:

  1. brokoli, karnibahar, havuc ve ispanak turu seylerde iyi oluyor. gerci bunlarin hepsi kis sebzesi ama ucuz falan denk getirirsen alip doldurmak iyi olabilir.
    bende burda buyuk sehirlerin merkezindeki evler kucuk oldugu icin yersizlikten ayri bir derin dondurucu almam mumkun degil ama en azindan derin donduruculu bir buz dolabi almak istiyorum. Eskiden degilmis ama modern dunyada gercekten gerekli bir alet.
    gule gule kullan iyi gunlerde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim gerçekten gerekli valla benim evimde küçük ama idareten bir yer bulduk bakalım şimdilik...ayrıca söylediklerinizide listeye ekledim çok sağolun:)

      Sil
  2. hayırlı olsun canım allah güle güle yemek ve kullanmak nasip etsin :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun güle güle kullan :) içine özellkle kurban bayramından kalan etleride stok olarak koyabilirsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim evet kurban da iyi olacak bu sene:)

      Sil
  4. güle güle kullan, kışa hazırlık başlasın:))

    YanıtlaSil
  5. Çok çok güzel güle güle kullanın..:))
    Bizde bamya yemeği çok yenir. annem bamya da hafif haşlayıp koyar. Ben de menemen harcı yapıyorum bol miktarda onları küçük küçük kaplara blerek bir seferlik kullanıma hazırlıyorum çok pratik oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim bamyayı unutmuşum bak hemen listeme ekledim::)

      Sil
  6. Güle güle kullan bende istiyorum geçen annemde oldu çok işe yarıyor gerçekten
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel canım. İnan her eve lazım. Sen her şeyi çok güzel listelemişsin. Sevdiğiniz şeyleri daha çok koymaya çalış. Çok yenmeyen sevilmeyenler ziyan olabilir.
    Dişcide ALlah kolaylık versin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canım listeyi yaptım bakalım bir de yapmaya başlayabilsem:)

      Sil
  8. Benimde hep hayalimdir evlendiğimde içi dopdolu olan bir derin doruncumun olması :)) İnsanlar nasıl hayaller kurar benimki de böyle işte biraz tuhaf :)) güle güle kullan ablacım huzurlu yuvanda güzel yemekler yemek nasip olsun öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah gönlüne göre versin canım benim vallahi benimde hep hayallerim mutlu bir evliliğe ve huzurlu bir aileye odaklıydı çok şükür ki oldu sen de çok çok mutlu ol inşallah:)

      Sil
  9. oh oh yaşadın desene çünkü hepimizin ihtiyacı olan bişey bu geniş hacimli bir derin dondurucu. işten tamamen ayrılıyormusun tatlım hayırlı olsun. ev hanımlığı iyi güzel de ben evde sıkılırım diye düşünüyorum hep :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım evet işten tamamen ayrılıyorum bakalım biraz da ev hanımı olayım:)çalışma şartlarım pek iyi değil bir de eşimle hiç saatlerimiz ve izinlerimiz uymuyor o yüzden ayrılıyorum...

      Sil
  10. kendi evim olunca mutfağı kocaman olur inşallah saatlerce derin dondurucuya koymak için hazırlık yapabilirim. En sevdiğim uğraş.:DD

    YanıtlaSil