24 Mayıs 2013 Cuma

Bugün konu biraz karışık mı oldu?


Günaydın herkesciklere...:)
Çoğunuza göre bugün haftanın son iş günü bana değil neyse ki az kaldı bu konuya o yüzden hiç girmeyeceğim...
Sebze yemeklerini,salatayı çok severim.Salatasız sofraya oturmam mesela.Ama işin içine mecburiyet,zorunluluk girince soğuyorum resmen napalım belli bir süre(umarım kısa olur)katlanıcaz artık.
Listeler %90 sebze üzerine olunca her gün yeni bişey denemek,yediklerimize çeşitlilik ve güzellik katmak şart oluyor:)
Bugün de közlenmiş kırmızı biber ve patlıcanlı enginar var menümüzde.Geçen kıştan bu malzemelerin hepsi artık dondurucudakileri boşaltıyorum ki yenilere yer açılsın.
Diyette bugün 11.günümüz ama harfi harfine uymama rağmen  kilo olarak çok farketti mi derseniz diyetisyene gidince görücez artık bilmiyorum.Evdeki tartı pek farketmedi diyor:(
O yüzden moralim bozuk aslında,motivasyon yerlerde...
Hayırlısı artık sonuçta ben elimden gelen herşeyi yapıyorum Salı günü bir gelse de gerçekle yüzleşsem,yeni listelerime kavuşsam istiyorum...
Dünkü cam boyamama yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim,beğenmeniz beni gerçekten çok mutlu etti bu konunun üzerinde biraz daha fazla çalışmam için beni şevklendirdiniz:)
Güzel yorumları yapan güzel insanlar,bloğumu gezen ama yorum yapmayan sizler iyiki varsınız,iyiki bloğumu açmışım her gün birbirimizden yeni yeni şeyler öğrendikçe burada olduğum için sonsuz şükrediyorum...

Mutlu haftasonları,iyi tatiller...




4 yorum:

  1. Ben de sizin bloğunuzu takip etmekten çok çok memnunum. İnanır mısınız azönce boş bir cam süt şişesini boyadım..:)) Ama nerde sizinki gibi olmak bir yana ben hiç beğen medim. Biraz daha çalışmam gerekecek..
    Bu arada enginarın her türlüsüne bayılırııım..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:) eminim güzel olmuştur,yayınlayın görelim:)

      Sil
  2. Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, benim bile enginar yiyesim geldi - közlenmiş bir şeyler girince işin içine ağzımın suyu akıyor! :)
    Bu arada, yılmak yok kesinlikle, son 20 günde hastalıktı ilaçtı derken sadece 1,5 kg. verebilmişim :( Ama hiç yoktan iyidir diyorum, ya bunları vereceğime almış olsaydım diyorum, bırakmak yok, haydi bakalım :)
    Not: Keşke bir sihirli değnek olsa dediğim günler de az değil, bir dokunuşta 3'er 5'er kg. verdiren :)

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim canım:)Bakalım yarın kontrol var ama senin 1,5kg bence gayet iyi o kadar ilaç falan kullanmana rağmen...Durmak yok yola devam:)

    YanıtlaSil