6 Kasım 2013 Çarşamba

haftasonu misafirleri...

Günaydın...Mutlu günler!
Sizlerle haftasonu misafirlerimiz için hazırladığım balık sofrasını paylaşmak istiyorum.
 
 
Menünün baş tacı herkes tarafından en çok beğenilen güveçde tereyağlı karidesti.Karidesi tereyağda kavurup fırına koyuyorum.10 dk sonra hazır.
Deniz mahsüllerini seviyorsanız denemenizi tavsiye ederim ben karidesi mevsiminde alıp temizletip derin dondurucuya bir yemeklik olarak atıyorum.Canımız ne zaman isterse elimin altında hazır bulunuyor.
Sevgiyle kalın...
 


9 yorum:

  1. canım ellerine sağlık :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Tereyağında karides süper de o masada daha bir sürü güzel şey var Onları anlatmayacak mısınız? Hatta şişeyi bile merak ettim. :)) Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. ben karides yemiyorum ama güveçte çok beğenildiğini biliyorum. Çok nefis bir sofra hazırlamışsın ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Hic balik sevmeme ragmen masa benim bile istahimi acti :)

    http://bentasindim.blogspot.nl/

    YanıtlaSil
  5. sade ama şık bir sofra olmuş.güvecin sunumu ayrıca güzel.ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  6. sofra harika hamileler bakmasın :( eline sağlık tatlım

    YanıtlaSil
  7. Sofra süper,afiyet olsun...

    YanıtlaSil
  8. Sofra çok şık ve yemekler çok lezzetli görünüyor, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. ellerine sağlık, karidesi bende çok seviyorum

    YanıtlaSil