17 Haziran 2013 Pazartesi

Karma karışık

Günaydın.
Hayırlı,mutlu,huzurlu,barış içerisinde geçireceğimiz haftalar olur inşallah...

 
Hafta sonumun çalışma kısmı biraz zor geçse de sonrası oldukça kafa dağıtıcı ve keyifliydi.Yukarıda gördüğünüz fotoğraf Adalar da yani Porsuk Çayının önünde çekildi.
 
Allah nasip ederse 31 Temmuz'da işten ayrılıyorum,henüz iş yerimdeki kimseye söylemedim.Aslında genel olarak hepsini seviyorum,yaptığım işten de keyif alıyorum.Ama çalışma saatleri bize göre değil maalesef:(
Eşim de ben de geleneksel Türk ailesi tipleriyiz.Geçen gün izin günümde evde yemek yapıyorum eşim aradı napıyosun dedi iyiyim patlıcan kızartıyorum dedim.Durdu durdu ve işte ben seni aradığımda bunları duymak istiyorum dedi.
Kıyamadım.
Ona kalsa işi bugün bırakmalıyım ama iş yerimdeki arkadaşımı zor durumda bırakmak istemem,o yüzden Temmuz sonunu bekleyeceğim.Haziran başında da ben çıkıyorum diye istifamı veririm.
 
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin,bizimde tabi.Düşünüyorum da hayatımda hiç kariyer hedeflerim olmamış benim,hala da yok.Çok çok iyi işleri seyahatleri var,saatleri uzun diye kabul etmedim.Varsa yoksa mutlu,huzurlu,düzenli bir ailem olsun,örnek bir aile olalım,güzel bir evim olsun,günlere gideyim,gezeyim...
 
Hayatta inandığım tek şey ''HERKES SEÇTİĞİ HAYATI YAŞAR''...
 
Bu aralar bir de eşimde bende fena halde tatil moduna girdik,oysa ki tatile gitmemize 2 ay var...Yavaş yavaş da hazırlıklara başladık.
 
 
Englih Home'dan aldığım plaj havlulara fiyatları 26,95 tl'den 13,95tl'ye düşmüş,farklı renkleri de mevcut.%100 pamuk.
İhtiyacınız varsa bir English Home'a bakın derim...
 
Bu arada Eskişehir Espark önündeki çadırları bugün sabaha karşı polis kaldırmış,duyduğuma göre tomalar,gaz bombaları falan aktifmiş.Ortalık biraz gergin.Allah sonumuzu hayır eylesin...
 
Sevgiyle kalın:)

8 yorum:

  1. Allah herşeyi hakkında hayırlısını versin. Bencede insan bu dünyada sevdiği şeyleri yapmalı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin canım Allah hepimizin hakkında en güzellerini,hayırlılarını versin inşallah...

      Sil
  2. Canım hakkında hayırlısı olsun az çok çalıştığın avmyi ve çalışma saatlerini tahmin edebiliyorum gerçekten çok uzun evli bayan için büyük sorun bende o avmde uzman olarak çalışmıştım bi zamanlar ;) çokda güzel şeyler istiyosun hayattan herşey dilediğin gibi olur inşallah ...

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım yerim gayet anlaşılır:)
      gerçekten hiç özel hayat kalmıyor bu şartlarda...

      Sil
  3. Güzel bir karar vermişsiniz. İnsanın en önemli varlığı ailesi gerçekten. Ve inanın ailenin verdiği mutluluğu hiç birşey vermiyor..
    Ben de inanın herşeyi teperek 4 ay önce Üniversitede akademisyenlikten Doçent olarak emekli oldum.. Ne yazık ki annem ve kızım yanımda değillerdi tam 12 yıldır ve onların yanına döndüm. Hocalar bana birkaç sene daha dişini sık Prof ol öyle git emekli maaşı daha iyi dediler 12 yıl evimden çok uzak bir şehirde kızım ve annemden ayrı yaşadım.. Vaktim de geldi şükür.. Neyi bekliyim yaşlanıp ölmeyi mi..
    Güzel karar cesur karar gerçekten tebrik ediyorum sizi. Önünüzde çok mutlu güzel günler sizi ve ailenizi bekliyor..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim gerçekten yorumunuza çok mutlu oldum çünkü günümüzde herşey parayla ölçülür hale gelmiş bu yüzden de malesef bazı değerlerimiz hiçe sayılıyor.
      kararımdan bende memnunum,umarım herşey çok daha iyi olucak:)
      Sizde bence çok iyi yapmışsınız,giden günler geri gelmiyor malesef...

      Sil
  4. Yazını okuduktan sonra, kendime bakıp bir muhasebe yapmadım değil, tüm bu koşuşturmaca ne için acaba diye... Bir vakte kadar çalışacak sonra yaşayacağım öyle mi?
    Haftada altı gün çalışmak nedir çok iyi bilirim, iş hayatımın ilk üç senesi benim de öyleydi, hiç bir şeye vakit kalmıyor malesef ve eşinle aynı gün tatil yapamamanız da en büyük dezavantaj...
    Çok zor bir karar çalışmamak, ben çalışmasam ne yaparım bilmiyorum, yapacak çok şey var elbette ama çalışmak da beni mutlu eden şeyler arasında şu anda.. İlkokula erken gitmenin avantajını üniversiteden erken yaşta mezun olarak yaşadım, ilk işe başladığımda 20 yaşındaydım, 8 senedir çalışıyorum ve kariyer planımı soranlara 40 yaşından sonra 9-6 bir işte çalışmamak diyorum. 20 sene çalışmak yetmez mi? 40 yaşından sonra ise, inşallah çoluk çocuğa karışmış olurum, onlarla ilgilenir ve de part-time kafama göre uğraştığım bir işim/hobim vs. olur diye düşünüyorum - daha doğrusu bunu gerçekleştirebilmek için şu anda bu kadar çok çalışıyorum.
    Modern dünya şartlarının bizi tekdüze bir kalıba sokmaya çalıştığının farkında olarak, diyorum ki hayat hayallerimizi erteleyebileceğimiz kadar uzun değil. Allah yardımcın olsun, işten ayrıldıktan sonra eşinle beraber çok güzel günleriniz olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim,kararım da sadece kalbimin sesini dinliyorum,tabi bide eşimin kalbinin sesini...bu sese de çok güveniyorum.bende ilk işe başladığım zamanlarda gerçekten çok zor şartlarda çalıştım ama evlenince bıraktım bu işe başlayalı da yaklaşık 10 ay oluyor,babam çok hastaydı ve benim psikolojim bozulmuştu oyalanmak için başladım ama bu işin benim hayatımda ki görevini tamamladığını düşünüyorum:)

      Sil