26 Haziran 2013 Çarşamba

çalar saatli radyoyu ortama uydurma:)

Günaydın...
Dün dolapları toplarken gözüme çarpan bu çalar saatli radyoyu daha önce eşime firması hediye vermişti.Renk olarak yatak odası mobilyalarıma uymadığı ve diğer odalarda da böyle bir ihtiyaç olmadığı için kaldırmıştım.
Aslında hiç planlı birşey değildi aldım elime beyaz boyayı,peçeteyi başladım süslemeye tamamen kafama göre:)


Sizin için aceleyle fotoğrafını çektim...


Umarım beğenmişsinizdir!
Bu aralar evde gözüme kestirdiğim boyanacak,elden geçirilecek o kadar çok şey var ki hepsi beni benim işten ayrılmamı bekliyor:)
Bu arada iş yerime hala işten ayrılmak istediğimi söyleyemedim,bu konuda nedense çok çekiniyorum.Ama bugün mutlaka söylemek niyetindeyim bana şans dileyin:(

Sevgiyle kalın...

7 yorum:

  1. çok güzel olmuş fikir muhteşem ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Allah yardımcın olsun inşaallah arkadaşım.. Seni çok iyi anlıyorum gayet soğukkanlı olarak söyle. Aksi tepkilere de fazla kulak asma. Her zaman için moralini bozmaya çalışacak, ileri geri konuşacak insanlar çıkacaktır. Gayet sakin ve inanılmaz şen şakrak güler yüzlü ol.. Millet şoka girsin..:))
    Ben öyle yapmıştım o yüzden söylüyorum. Benim Fakülte de rezalet bir yerdi..!!!
    Elbette dekupaj radyon çok çok muntazam olmuş. Tam benim sevdiğim gibi vintage tarz..

    YanıtlaSil
  3. canım çok güzel olmuş ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık
    çok hoş ötesi olmuş

    ayy bilirim o duyguyu
    çıkmak istersin ama nedense söyleyemessin
    allah yardımcın olsun

    YanıtlaSil
  5. Vallahi süslemenin ötesine çıkmış sanat yapmışsın. Acaba dekopajmı dedim ama hepsini tek tek boyamışsın . inanılmaz düzenli ve güzel olmuş. İş konusunda hiç zorlanma canım . Sonuçta ilerde tekrar çalışmayı düşündüğünde eminim iş bulursun. Bence sen evde otur sanatını konuştur. Bayıldım bayıldım. maşallah diyorum ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben artık yazdığın yazını neremle okuduysam peçete yazmışsın ben boyama diyorum :) ama peçeten çok güzelmiş demekki el boyaması gibi duruyor vallahi :)

      Sil